marți, 31 august 2010

Si auzi un 'tu ce mai esti defapt?'


Nu mai porti nici un fel de masca, nu pe cei din jur vrei tu sa-i pacalesti. In schimb, ai inima invelita in portelan.Pe tine te minti defapt, involuntar insa, doar de data asta !

N-ai mai fi crezut ca bataile inimii or sa-ti sparga iar pieptul, nu ? De parca ar fi uitat cu cata convingere il exilase pe criminal afara din sufletul ei. Da, un criminal, asta ai ramas ! Te-ai jucat cu ea pana ai ucis-o . Vechea 'ea' a incetat sa mai existe. Ai adus la schimb pe lume o bloggeritza indragostita de tot, de toate, si in special, de tine. Obsedant de indragostita ! O mica fraiera care mai credea in povesti cu happy-end, si care, fara motiv, nu prea scrie despre ea la persoana I. Cenusa din ceea ce era odata. Nu zic ca ar fi fost vreo insensibila sau asa ceva, dar cu siguranta era ceva mai rationala. Dar fi atent, nu se stie cand, tot din cenusa va renaste asemeni unui pheonix ! Si atunci te asigura ca ai sa dispari o data pentru totdeauna din viata ei.

Inima ii joaca acum un dublu-rol: pro si contra ei. Doamne, si cat ar vrea sa se zbata ! Sa lupte pana la epuizare, dar sa stie ca a castigat razboiul. Totusi, nu o face. Ii este evident ca ar fi echivalentul unei lupte cu morile de vant. Oare...?

Visele iar o sufoca si se trezeste confuza si ciufulita. Devine tot mai zapacita si... ii pare ca nu mai stie nimic cu exactitate. Defapt, stai ca nu ii pare. Chiar nu mai are habar de nimeni si de nimic. Se izoleaza in propiile-i ganduri goale. Goale si prostesc de naive. Unele lucruri nu se schimba niciodata, huh ?

Intradevar, sentimentele nu dispar o data cu anotimpul, iar tie ti se dovedeste pentru a treia oara.

...
Adio, vara!

3 comentarii:

Anonim spunea...

eu as spune mai degraba "la revedere" :)
stii, cu timpul, chiar se rezolva multe.si eu am devenit bloggeritza, sa zic asa, in urma unei povesti fara happy-end.mi-a luat destule posturi si ganduri ca sa let go.
oricum, partea buna e ca poti zambi.nimic nu e prea rau atunci cand inca poti zambi :D

Ramona spunea...

daa..
zambeste, e gratis :))

Mallynna spunea...

will be fine...scrii frumos :)