marți, 21 septembrie 2010

Semne de Intrebare ?




Ti-ai propus sa infrunti. Pe el, pe tine...pe inimioara aia a ta pierduta in fum si nehotarata tare! Era insa doar o propunere. Nici tu nu stii exact daca ai vrut asta sau nu, daca ai facut ceva sau nu pentru a putea fi dusa la capat. Dar iata cum el iti sare-n fata intr-o noapte de septembrie. Este macar permis?! Anyway. Tremuri si inima iti bate, parca-parca ceva mai incet decat de obicei (insa doar cu putin!). Si ce faceti? Amandoi dati bir cu fugitii, pana la un anumit punct.



Tactica de lupta nr 1
: Sa ignori e ca si cum esti pe jumatate invingator.

Tactica de lupta nr 2: Printr-o ignoranta falsa, si adresezandu-te altcuiva astfel incat cuvintele sa ajunga defapt la urechile lui, inseamna sa ai o strategie buna.
Tactica de lupta nr 3: Sa-i acorzi genul de atentie de care nu are nevoie, dar care totodata parca-parca il atata, inseamna sa fi stapana pe tine.
Tactica de lupta nr 4
: Sa renunti la vechile voastre obiceiuri, inseamna sa fi puternica...poate doar in fata lui, dar totusi puternica !

Tactica de lupta nr 5
: Sa te retragi aparent din joc dand prioritate unui alt glas, inseamna sa fi o scorpie cu cap care, mai putin sincera decat deobicei, daca isi mai bate nitel capul, poate va obtine intr-un final ce vrea.... Sau cel putin, va inversa rolurile. Desi nu obisnuieste sa creada in noroc, de data aceasta poate va face o abatere de la regula.


Inca n-ai castigat nimic, si esti constienta de faptul ca probabil nici nu vei castiga ceva.Insa nici de pierdut nu mai ai ce sa pierzi, nu? Dar iti gadila orgoliul si-ti si place. Iti impleteste toate calitatile cu defectele . Esti TU mai mult ca niciodata. Poti sa fi falsa, introvertita,grabita,naiva, cu zambetul pe buze,incapatanata, enervanta, hiper-energica,sincera, irascibila, ironica, amuzanta, dulce, cretina, vulgara,emotiva, inocenta, parsiva, independenta si uneori stapana pe tine, toate de-odata. Si ce daca trasaturile se bat cap in cap? Frate, asta esti TU si nimic n-o sa te schimbe vreodata mai mult decat ar fi cazul. Acum profiti de fiecare bucatica din tine mai mult decat intr-o zi obisnuita de Marti.

Iar tu, daca intr-adevar ti-ai dat seama pentru ce ai fost numit prost, si chiar mai mult decat atat, daca intr-adevar si regreti asa cum ai spus... Poate mai avem cerneala sa cernem povestea aia veche pe hartie. Sau poate nu!?
Am uitat sa mentionez si imprevizibila?

Si inca o chestie-tu,micuto, n-ai sa mai incerci sa iti stabilesti singura destinul. Stii ca e mai bine asa.



Hmm... To be continued? You might never know.

Niciun comentariu: